top of page

Over Lifa baby

Wij zijn Lifa baby. Met passie ontwikkelen wij stijlvolle babyproducten.

Onze droom is het helpen van ouders in een overweldigende nieuwe levensfase.

De Lifa baby producten zijn eerlijk geproduceerd en van hoogwaardige materialen.

Ook voor je baby is deze nieuwe wereld indrukwekkend en overweldigend.

Kwaliteit en comfort voor ouder en kind staat daarom bij ons hoog in het vaandel!

Geweldige producten, ontworpen in Nederland.

“In een nieuw en spannend hoofdstuk in jullie leven zorgen wij op een verantwoorde manier voor eerlijk advies, vertrouwen en plezier met een hoogwaardig merk en bijpassende producten.”

Opgericht in 2023 door kersverse ouders met ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van producten en merkbelevingen voor de babybranche. Ervaring leerde dat het, ondanks de bekendheid met de branche, moeilijk was om de juiste producten te selecteren voor dit nieuwe kwetsbare leven. Er zijn veel adviezen maar wat is nu de juiste en welke zijn niet verkoop gedreven?

 

Veel producten lijken op elkaar en in de markt is er ruimte voor een merk wat meer doet met huidige trends in andere branches zoals mode en interieur styling. Wij geloven dat ook de consument in de babymarkt hier open voor staat. Producten en merken mogen meer ‘volwassen’ en unieker zijn. Persoonlijkheid en merkbeleving is steeds belangrijker.

 

Dit wordt gezien als kansen om hier iets mee te doen en Lifa baby op te richten. Lifa baby een merk met hoogwaardige producten, met een fun factor, op een verantwoordelijke en eerlijke manier aangeboden.

Lifa baby en duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid en verantwoord ondernemen een must!

Lifa baby gebruikt dan ook 100% organisch katoen. Verpakking is onvermijdbaar maar wel te minimaliseren. Wij gebruiken dan ook zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal en als we dit doen, proberen we materialen met een zo klein mogelijke impact op het milieu te kiezen.

bottom of page