top of page

Bestellen en Betalen

Welkom op onze Bestellen en Betalen informatie pagina. Hier vind je alle informatie met betrekking tot bestellen, kortingscodes en betalen. Ga naar onze contact pagina om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bestellen

Heb je de door jou gekozen artikelen al toegevoegd aan je shopping bag en wil je verder gaan met bestellen? In 4 stappen plaats je een bestelling bij Lifa baby. Voor het bestellen heb je geen account nodig, optioneel kun je een account aanmaken. Dit is handig voor als je vaker een bestelling wilt plaatsen.

Stap 1: Shopping bag
Bekijk het overzicht van je bestelling in je shopping bag. In dit overzicht heb je nog de mogelijkheid om artikelen te verwijderen of om het aantal aan te passen. Heb je een kortingscode? Deze kun je onderaan het overzicht invoeren en de korting zal direct worden verrekend.

Stap 2: Je gegevens
Vul je gegevens in zodat je de bestelling daadwerkelijk kan plaatsen. Optioneel kun je een account aanmaken. Handig maar het hoeft niet. Heb je al een account? Log dan in met je e-mailadres en wachtwoord. Wil je de bestelling laten afleveren op een ander huisadres? Kies deze optie en vul de adresgegevens in. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je de bestelling als een verrassing wil laten bezorgen.

Stap 3: Betaalwijze kiezen

Kies een beschikbare betaalmethode door deze te selecteren. De betaalopties kunnen per land verschillen. De daadwerkelijke betaling doe je op het moment dat je de bestelling bevestigt.

Stap 4: Bevestig je bestelling
Controleer je bestelling en rond deze af. Je wordt doorgestuurd naar de betaalprovider welke je eerder hebt gekozen. Nadat de betaling is geslaagd kom je terug op de website en ontvang je een orderbevestiging per mail.

Kortingscodes

De voorwaarden en mogelijkheden voor gebruik verschillen per kortingscode. Lees daarom de uiting waar de kortingscode vermeld staat goed door. Heb je een kortingscode en wil je deze gebruiken? Deze kun je verzilveren in de shopping bag. Zodra je een of meerdere artikelen in je shopping bag hebt kun je onderaan in het overzicht de kortingscode invoeren. Je ziet onmiddellijk of je kortingscode nog geldig is en de korting zal direct worden verrekend.

Betalen

Wanneer je een bestelling plaatst kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes. Alle betaalopties worden aangeboden door de betaalservice van Mollie. Er zijn dus geen extra kosten verbonden aan specifieke betaalopties. Per land bieden wij verschillende betaalopties. Zodra je gaat afrekenen zie je automatisch de betaalopties die voor jou beschikbaar zijn.

Overzicht van betaalopties:

  • Bancontact

  • iDEAL

  • PayPal

  • Achteraf betalen (Klarna)

  • Creditcard

bottom of page